De Veldkeuken puurste restaurant

29 oktober 2012
De Veldkeuken puurste restaurant

De Veldkeuken in Culemborg is uitgeroepen tot winnaar van de titel ‘Puurste Restaurant van Nederland 2013’. Dit gebeurde in het kader van de Puur Restaurant Week die van 22 tot en met 28 oktober liep.

*Uitreiking*
Tijdens het eerste Cider Festival bij MOES eet- en drinklokaal in Amsterdam is de titel ‘Puurste Restaurant van Nederland 2013’ uitgereikt aan de Veldkeuken door Martine Zuil, hoofdredacteur Misset Horeca.

*100 procent biologisch*
De vakjury bestond uit Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious., Jeroen Thijssen, culinair journalist van Trouw en Martine Zuil. Zij proefden het Puur Menu bij
de genomineerde restaurants; Aangenaam in Haarlem, Stroming in Heerhugowaard en de Veldkeuken in Culemborg. De vakjury koos de Veldkeuken van Juliette Borggreve en René van der Veer als winnaar vanwege hun ambachtelijke menu, streekgebonden producten en 100 procent biologische kaart.

~Frank Lindner~

Overig nieuws