De Zwaan serveert oesters uit automatiek

3 september 2012
De Zwaan serveert oesters uit automatiek

Tijdens het evenement Lekker Etten-Leur heeft restaurant De Zwaan een stunt uitgehaald door gerechtjes te verzorgen vanuit een snackautomatiek.

*Origineel*
Elk jaar probeert Roland Peijnenburg een origineel idee te verzinnen om zijn gasten te verrassen. Dit jaar had zijn team een gerechtje bedacht van Gillardeau oester met ossenhaas, zeegroenten en een zilveren parel van eendenlever.

*Chique of snack?*
Vele mensen waren er verrukt over maar vooral de presentatie vanuit een snackwand met veel rook van koudijs bracht een hoop ophef: “Zo’n chique restaurant in zo’n snackbaromgeving, dat kan toch niet!”

*Anders dan anders*
Eigenaar van De Zwaan, Roland Peijnenburg: “Tijdens zo’n evenement kan je nooit de sfeer van je restaurant goed naar buiten brengen, vandaar dat ik bedacht had om het dan maar over een totaal andere boeg te gooien en het tegenovergestelde te doen als wat men van ons zou verwachten, dat heeft ons geen windeieren gelegd."

~Frank Lindner~

Overig nieuws