Nog een paar dagen en dan is het zover! Dé vakbeurs speciaal voor restaurantondernemers en chef-koks. Volg het ochtend en/of middagprogramma op de dagen 29 t/m 31 oktober in het Culinair Pretpark.
*Ochtendprogramma 09.30 Â 14.00 uur*
09.30 uur Verrassende ontvangst
10.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven demonstraties en workshops.
11.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
11.20 uur Culinaire modeshow
11.30 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven demonstraties en workshops.
*Middagprogramma 12.30 Â 17.00 uur*
12.30 uur Verrassende ontvangst
13.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems
14.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
14.20 uur Culinaire modeshow
14.30 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems
Locatie: Levens Cooking & Baking Plaza, Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze
*Inschrijven*
Schrijf u in voor deze vakbeurs en ontdekt de nieuwste trends en ontwikkelingen. Geen grote, massale beurs maar een evenement waar u ervaringen kunt delen met uw collega's en vakmensen. Bezoek gratis dit culinaire spektakel en verlaat de ruimte vol inspiratie en nieuwe ideeën. Iedere restaurantondernemer en chef-kok wil toch blijven verbeteren? Schrijf u daarom in via deze "link.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php
Durf te ondernemen en kom langs!
25 oktober 2012