Chef-kok Roderick Rijsdam en kunstenares Monique van der Meijden organiseren samen CulinaryArtbazaar op 24 maart in Leiden. Het is een exclusief B2B-event voor en door horecatoppers in Leiden.
*Bij elkaar brengen*
Het doel van het evenement is het bij elkaar brengen van horecaleveranciers en ondernemers. ÂKennis uitwisselen, samenwerken en netwerken zijn hierbij de kernwoordenÂ, aldus Rijsdam. Daarnaast willen kunstenaars bezoekers inspireren en presenteren detaillisten hun producten.
*Veiling*
Op de CulinaryArtbazaar vindt een veiling plaats voor KWF Kankerbestrijding. ÂMonique en ik hebben om ons heen veel te maken met deze vreselijke ziekte en we willen samen met onze horecacollegaÂs ons steentje bijdragen in de strijd tegen kankerÂ, zegt Rijsdam
*Bekendheid*
Van der Meijden staat in Leiden bekend om haar schelpencreaties die terug te zien zijn in verschillende restaurants. Rijsdam is naast chef-kok ook koksmesexpert.
~Maud Vissers~
Eerste editie CulinaryArtbazaar
12 maart 2013