Gault&Millau staat al jaren bekend als gids in de culinaire sector. Met een oog voor kwaliteit, innovatie en vakmanschap beoordeelt Gault&Millau jaarlijks de meest toonaangevende restaurants en chefs. Daarnaast organiseert de gids jaarlijks het evenement '100Chefs by Gault&Millau', in het Miele Experience Center in Vianen. Gault&Millau deelt de agenda voor 2025!
100Chefs By Gault&Millau
"Met trots maken we de data bekend voor de volgende editie van 100Chefs by Gault&Millau. Dit culinaire hoogtepunt zal plaatsvinden op zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2025, wederom in het Miele Experience Center in Vianen", aldus Gault&Millau.
Gault&Millau Awardshow en Gidspresentatie 2025
"Op maandag 10 februari 2025 presenteren wij met trots de nieuwe editie van de Gault&Millau gids en maken we de jaarlijkse Awards bekend. Deze feestelijke bijeenkomst vindt opnieuw plaats in Tivoli Vredenburg in Utrecht." Op deze dag maakt de gids bekend wie nieuwe punten en toques ontvangen. Daarnaast worden de 'Chef van het jaar', 'Sommelier van het jaar', 'Cocktailbar van het jaar' en 'Lifetime Achievement Award' uitgereikt.
Taste of Horecava by Gault&Millau
Gault&Millau is dit jaar te vinden op de Horecava met de exclusieve Taste of Horecava by Gault&Millau chefs table. Gedurende vier dagen nemen een aantal chefs plaats in de keuken om hun culinaire visie en creaties te delen.
Programmering:Maandag 13 januari Dinsdag 14 januari Woensdag 15 januari Donderdag 16 januari |
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.