Restaurant En Pluche in Amsterdam is heropend. 'Le Garage en Pluche', zoals En Pluche officieel heet, is van oorsprong een aanvulling op restaurant Le Garage van Joop Braakhekke. Als
streetfood-bar begonnen, een dikke 10 jaar geleden, was het concept naar eigen zeggen zijn tijd ver vooruit.
*Afwisseling*
Net als de eerste versie van de zaak, komt het ontwerp van de hand van Cees Dam. En Pluche straalt een internationale, grootsteedse oase uit. Een welkome afwisseling op de bruine kroeg en de schamel ingerichte 'ruige' restaurants, zo verklaart het team van En Pluche in een persverklaring.
*Moderne, lichte gerechten*
De keuken staat onder leiding van de jonge chefs, Koen Marees, net terug van stage bij Frantzén, Stockholm, (no.12 op de wereldranglijst) en Germ Spanninga, telg uit een Fries restaurantgeslacht. Zij presenteren moderne gerechten, licht, creatief en smakelijk.
Kaj Faber is gastheer, cocktails en drinks komen van de hand van Sven Nooter, ook wel Dr. Gin genoemd.
~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl
Heropening restaurant En Pluche
13 maart 2014