In Den Bosch opent begin mei Smaaklokaal Hutten haar deuren. In het 'lokaal' staat vers, gezond, ambachtelijk, puur en duurzaam eten centraal. De cateraar gaat er snacks en maaltijden
bereiden. Ook verse, huisgemaakte sappen, salades en soepen komen er uit de keuken. Om mee te nemen, of ter plekke op te eten.
*Gezond*
Het Smaaklokaal is ontstaan vanuit de missie van Hutten om bij te dragen aan een beter, gezonder, comfortabeler, eenvoudiger, leuker en vooral duurzamer leven. Het Smaaklokaal speelt in op de behoefte van mensen om bewust met gezond eten en drinken bezig te zijn. En op het feit dat niet iedereen tijd (of zin) heeft om elke dag uitgebreid in de keuken te staan.
*Duurzaam label*
Bijna alle producten die bij het Smaaklokaal te verkrijgen zijn, dragen namelijk het duurzame huislabel van Hutten: De Guijt. Hutten werkt hiervoor onder andere samen met 24 lokale boeren en telers. Onder het label vallen ook duurzame kipnuggets en frieten. Het lokaal is zeven dagen per week geopend tot 22.00 uur s avonds.
~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:redactie@uitgeverijps.nl
Hutten opent Smaaklokaal in Den Bosch
10 maart 2014