Het is alweer de 23e jaargang voor NYC Restaurant Week; een culinair evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Dit jaar vindt Restaurant Week plaats van 21
juli t/m 15 augustus met meer dan 300 deelnemende restaurants.
*Prijzen*
Tijdens de Restaurant Week kost een driegangen lunch $25,- en een driegangen diner $38,- exclusief drankjes, belastingen en fooi. De volledige deelnemerslijst voor zomer 2014 is vanaf 9 juli te vinden op www.nycgo.com/restaurantweek en vanaf die datum kan er ook (online) worden gereserveerd. Toeristen én locals kunnen hun ervaring delen via Twitter met gebruik van de hashtag #NYCRestaurantWeek.
*Over Restaurant Week*
De NYC Restaurant Week werd in 1992 voor de eerste keer georganiseerd als een eenmalig evenement met 95 deelnemende restaurants. Vandaag de dag is de NYC Restaurant Week uitgegroeid tot een van de grootste gastronomische evenementen van de stad met meer dan 300 partners. Naast betaalbaar uit eten gaan biedt Restaurant Week prijsvragen en specials, exclusieve producten en bijzondere, culinaire activiteiten.
~Thijs Jacobs~
Internationaal: NYC Restaurant Week
17 juni 2014