Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culinair te vertegenwoordigen.
Jarno
Jarno Eggen is chef-kok en eigenaar van restaurant De Groene Lantaarn** in Staphorst. Hij behaalde in 2015 de titel SVH Meesterkok en werd in 2018 door GaultMillau verkozen tot Chef van het Jaar. Ook behaalde hij de winst bij verschillende (internationale) wedstrijden zoals de Copa Jerez en Salon Culinair. Ervaring met wedstrijden heeft hij dus al en ook het jureren is voor Jarno niet onbekend. Toch vond hij het een eer om gevraagd te worden als jurylid voor Bocuse d’Or. “Ik vind het een prachtige wedstrijd die veel inspiratie geeft en creativiteit laat zien!”
Bij tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn werken Jarno en zijn team uitsluitend met verse kwaliteitsproducten en - waar mogelijk - biologische en regionale producten. Tijdens de wedstrijd hoopt Jarno dan ook passie te zien, liefde voor het product. Ook verwacht hij van de kandidaten dat ze strak werken.