Bert van der Leden en Julius Jaspers bundelen hun krachten op de Ceintuurbaan in Amsterdam met het openen van restaurant Julius Bar&Grill. De eetgelegenheid heeft de langste restaurantbank
van het land en komt op de plek waar voorheen brasserie Witteveen zat.
*BBQ centraal*
Uit de keuken komen moderne, lichte en frisse barbecue-gerechten van een grote houtskoolgrill. Verder zijn er twaalf basiswijnen per glas of fles en 24 topwijnen met een vaste opslag te krijgen. Het restaurant heeft meerdere private dining-mogelijkheden, een wijnkamer, en rijpkasten.
*Enkele ingrepen*
Het gerestylde Witteveen is door Concrete in 2009 zo goed en eigentijds gemaakt dat we met enkele cosmetische ingrepen een hele nieuwe look and feel krijgen. We voegen
barbecue-elementen toe, waaronder een grote houtskool-gestookte grill midden in het restaurant, aldus Jaspers.
*Nooit koffie na*
Jarenlange vriendschap tussen beide heren en hun gezamenlijke voorliefde voor witte en rode Bourgogne, en nooit, maar dan ook nooit, koffie na een prachtig diner,
hebben Bert en Julius doen besluiten de krachten te bundelen binnen een nieuw concept.
Bert van der Leden werkt met zijn IQ Creative al ruim 15 jaar in de hoofdstedelijke en internationale horeca met onder andere Supperclub, Nevy, Envy, Mercat en Mazzo.
~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl
Julius Jaspers opent eigen restaurant
2 oktober 2013