Zoltán Hamvas, Rasmus Kofoed and Serge Vieira vormen de erejury van de Bocuse d'Or Europe. Deze chefs vertegenwoordigen gezamelijk zes sterren. De finale
vindt op dinsdag 10 en woensdag 11 mei plaats in Boedapest.
~Foto: Jonnie Boer zit namens Nederland in de proefjury~
*Overige juryleden*
Behalve het bovengenoemde drietal, zullen ook een 'proefjury' en een 'keukenjury' de gerechten van de deelnemers beoordelen op presentatie, smaak, kookmethode, respect voor het product, originaliteit, hygiëne en duurzaamheid.
*Proefjury*
De proefjury bestaat uit verschillende topchefs van de deelnemende landen. Dit zijn:
 Rudolf Obauer, Restaurant-Hotel Obauer, Werfen -
Oostenrijk
 Peter Goosens, Hof Van Cleve, 3*, Kruishoutem - België
 Andre Tokev, Restaurant Andre, Sofia - Bulgarije
 Damir Crleni, Hotel Turist, 3*, Varazdin - Kroatië
 Francis Cardenau, Umami Le Sommelier, TBD - Denemarken
 Dimitri Demjanov, Restaurant Gloria/Culinary - Estland
 Pekka Terävä, Restaurant Olo, 1*, Helsinki - Finland
 François Adamski, Executive Chef at LÂImaginaire,
Terrasson - Frankrijk
 Patrick Jaros, Foodlook Studio GbmH, Keulen - Duitsland
 Szabina Szullo, Executive Chef at lÂOnyx*, Boedapest -
Hongarije
 Sturla Birgirsson, Borg Restaurarn, ReykjavÃk - IJsland
 Giancarlo Perbellini, Casa Perbellini, Verona - Italië
 Jonnie Boer, De Librije, 3*, Zwolle - Nederland
 Lars-Erik Underthun, Feinschmecker, Oslo - Noorwegen
 Sergey Eroshenko, Chestnaya Kuhnya Restaurant, Moskou -
Rusland
 Adolfo Munoz, Restaurante Adolfo,Toledo - Spanje
 Henrik Norström, Lux Dag för Dag, Stockholm - Zweden
 Armin Fuchs, Professional School of Bienne - Zwitserland
 Rudolf G.P.M Van Nunen, Rudolf Restaurant, Istanbul -
Turkije
 Brian Turner, Bognor Regis, 1*,West Sussex - Verenigd Koninkrijk
*Keukenjury*
De keukenjury bestaat uit een selectie van teamcoaches. Deze jury wordt bepaald door loting. Deze jury focust op hygiëne, methodiek en duurzaamheid.
~Christel Tuin~
Jury's Bocuse d'Or Europe zijn bekend
19 april 2016