Restaurant Hendrik van Maurick in Vught, in handen van Patron/Chef de Cuisine Niek van Lieverloo, heeft Leon Aben aangetrokken als de nieuwe maître-sommelier. Volgens van Lieverloo is het een unieke kans en ligt de focus voor Leon Aben op het verrijken van het culinaire niveau. Naast zijn taak als maître-sommelier gaat Aben ook aan de slag als wine director van het gehele Kasteel Maurick en het onlangs geopende Kasteel Dussen.
Leon Aben (25) werkte hiervoor bijna 5 jaar als assistent-sommelier bij Restaurant de
Treeswijkhoeve** te Waalre, onder leiding van maître-sommelier Remon van de Kerkhof.
Aben ziet deze stap als een kans om zijn kennis en kwaliteiten te tonen en over te brengen aan een groot team. Leon Aben behaalde in 2018 zijn Introductory Court of Master Sommelier en slaagde in 2019 voor zijn opleiding SVH Gastronomie.
Leon Aben: “Samen met het gehele team staan wij in de startblokken om – wanneer wij
weer veilig en verantwoord open kunnen – u van een onvergetelijke ervaring te voorzien.”
Blijf je graag op de hoogte?
Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.