Restaurant Chatillon, aangesloten bij het Palace Hotel, heeft een nieuwe executive chef. Hans Flissebaalje staat vanaf augustus achter de kachel.
*Seizoensgebonden*
Op de nieuwe dinerkaart van Chatillon zijn de invloeden van de nieuwe chef direct merkbaar. De gerechten hebben meer de focus op het seizoen. "Het zijn klassieke gerechten maar wel in een modern jasje gestoken", aldus Flissebaalje.
*Leerlingen begeleiden*
"Mijn hart ligt bij het opleiden van mensen en het doorgeven van mijn kennis. Al jaren examineer ik op hotelscholen en geef ik diverse kooklessen. Bij het Palace Hotel krijg ik de gelegenheid om mijn kennis door te geven", aldus Flissebaalje. Het keukenteam bestaat onder andere uit leerlingen die de kok mag begeleiden. "De toekomst heb je zelf in de hand en ik vind dat het overbrengen van liefde voor het vak en de kennis daarbij hoort. Niets mooiers dan jonge gasten te zien opleven bij het bereiden van gerechten."
~Myrtille Vromans~
Nieuwe chef voor restaurant Palace Hotel
6 september 2012