Nieuwe foodtrend: Taughetti

19 juli 2013
Nieuwe foodtrend: Taughetti

Taugéproducent Evers Specials heeft tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een nieuwe foodtrend geïntroduceerd: Taughetti. Dit is de koolhydraatvrije variant van de Italiaanse spaghetti. Met een
mobiele foodcar introduceerde het bedrijf haar product bij het publiek tijdens het wandelevenement.

*Italiaans met Aziatische twist*
Door pasta (spaghetti) in Italiaanse gerechten te vervangen voor taugé ontstaan knapperige creaties met een Aziatische twist. "Met Taughetti willen we laten zien dat taugé een veelzijdig product is dat in bestaande gerechten voor een verrassing kan zorgen", aldus Cor Hurkx van Evers Specials B.V. "Daarnaast past Taughetti bij de trend om gezond maar vooral ook lekker te eten en sluit het perfect aan op het multiculturele karakter van de Nijmeegse Vierdaagse."

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl


Overig nieuws