Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu heeft Willem van de Geer aangetrokken als sommelier. Van de Geer versterkt daarmee het team van SVH Wijnmeester Noël Vanwittenbergh.
*Terugkeer*
In zijn functie is Van de Geer mede verantwoordelijk voor het aansturen van de bedieningsbrigade en het maken van wijn-spijscombinaties. Van de Geer maakte al eerder deel uit van het Ciel Bleu team (2007-2009).
*Ervaring*
Van de Geer deed onder meer ervaring op als sommelier bij Restaurant De Salentein in Nijkerk en Restaurant Hotel de Kastanjehof te Lage Vuursche. Momenteel volgt hij de opleiding ÂWSET diploma course tot Master of Wine niveau 4.
*Technische teamplayer*
Vanwittenbergh is verheugd met de aanstelling van Willem van de Geer: ÂWillem is een echte teamplayer met een grote technische kennis en vaardigheid. Hij is creatief en enthousiast in zijn interactie met gasten. Kortom, een geweldige aanvulling van ons team, mede door zijn voorliefde voor Argentijnse en Californische wijnen.Â
~Frank Lindner~
Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu
27 juni 2012