Ingrediënten (voor 4 salades)
1 ui
1 paksoi
150 gram kastanjechampignons
1 rode, 1 groene en 1 gele paprika
100 gram peultjes
1 eetlepel Bresc WOKlook
1 eetlepel Bresc WOKpeper
1,5 eetlepel Bresc WOKgember
2 dessertlepel teriyakisaus
300 gram ossenhaas
1 pakje boekweitnoedels
4 eetlepel gehakte cashewnoten
Limoenpartjes
Scheutje zonnebloemolie
Bereiding
Snipper de ui en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de champignons in kwarten en de paprika’s in grove repen. Halveer de peultjes. Snijd de ossenhaas in reepjes. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak het vlees in een druppeltje zonnebloemolie met de gesneden groenten en voeg de knoflook, de gember en de peper toe. Laat even bakken en blus af met voldoende teriyakisaus. Schep er de noedels door en serveer onmiddellijk. Bestrooi nog wel even met de gehakte cashewnoten en serveer er een partje limoen bij.