Osteria Porta Sud verwelkomt nieuwe sous-chef

Auteur: redactie
Personalia 26 november 2025
Osteria Porta Sud verwelkomt nieuwe sous-chef

Osteria Porta Sud in Breda versterkt haar keukenteam met de komst van sous-chef Quinten Janssens, die afgelopen maand officieel is gestart. Janssens brengt ruime ervaring mee uit gerenommeerde keukens, waaronder Zout en Citroen in Oosterhout en De Nederlanden in Vreeland.

Met zijn uitgebreide productkennis, ambachtelijke werkstijl en creatieve benadering verwacht Osteria Porta Sud een volgende stap te zetten in de verdere verfijning van de Italiaanse keuken waar het restaurant om bekendstaat. Janssens deelt dezelfde passie voor de Italiaanse culinaire traditie als chef-kok Ralph Geerts en past daarmee naadloos binnen het team.

“Ik zie Porta Sud als een plek waar ik mijn jarenlange ervaring kan toepassen. Een kleinere zaak met de juiste ambities, waar veel aandacht is voor goed eten en drinken in een moderne en laagdrempelige omgeving. Ik kijk ook erg uit naar het contact met onze gasten en hoop dat mijn creativiteit snel te proeven zal zijn op de menukaart,” aldus Quinten Janssens.

Met de komst van Janssens kijkt Osteria Porta Sud vol vertrouwen uit naar een nieuwe fase van culinaire ontwikkeling.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws