Brass Boer Thuis luidt een nieuwe periode in. Chef Bart Pasveer, die de afgelopen periode met grote inzet en energie leiding heeft gegeven aan de keuken, maakt een volgende stap in zijn carrière. Zijn opvolging is gewaarborgd: Noah Wynants, senior souschef van De Librije, neemt de functie van chef over.
De inzet van Pasveer heeft veel betekend voor het restaurant en wordt met waardering erkend. Tegelijkertijd ontstaat ruimte om vooruit te kijken. Vanaf 1 februari 2026 neemt Wynants, rechterhand van Nelson Tanate bij De Librije, de leiding in de keuken over. Zijn betrokkenheid bij de start van Brass Boer Thuis maakt deze stap bijzonder; hij kent zowel de visie als de identiteit van het restaurant.
Frisse blik, vertrouwde kwaliteit
Wynants wordt gezien als een van de meest opvallende jonge chefs van zijn generatie. In 2024 ontving hij de titel Beste Jonge Chef van Noord-Europa, een erkenning voor zijn vakmanschap en creativiteit. Bij Brass Boer Thuis krijgt hij de mogelijkheid zijn eigen signatuur verder te verfijnen. Zijn moderne stijl, durf en vernieuwende aanpak sluiten aan bij de koers van het restaurant.
“Met Noah aan het roer weet ik zeker dat we Brass Boer Thuis naar een prachtige nieuwe fase brengen. Samen met ons hele team kijken we daar enorm naar uit”, zegt Thérèse Boer.
Vooruitblik
Met Wynants als chef begint een periode vol vernieuwing en energie. De vertrouwde gastvrijheid en de kenmerkende Brass Boer-signatuur blijven het fundament, maar gasten kunnen rekenen op nieuwe gerechten en spannende smaakcombinaties.
“Ik kijk ernaar uit om de verfijning en creativiteit van De Librije te combineren met de vertrouwde smaken van Brass Boer Thuis”, aldus Noah Wynants.
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.