Ingrediënten
ca. 250 g verse champignons in plakjes
1 ui
1 eetlepel olie of olie met Italiaanse kruiden
1 teentje knoflook
4 sneetjes brood
beetje boter of margarine
4 eetlepels kant-en-klare tomatensaus
4 plakjes belegen kaas
1 theelepel pizzakruiden
Bereiding
Snijd de champignons in plakjes. Snipper de ui. Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan. Doe de champignons erbij, pers de knoflook erboven uit en bak de champignons in 3 - 5 minuten. Snijd de korstjes van het brood af. Besmeer met boter. Haal de champignons uit de hapjespan en leg de sneetjes brood met de besmeerde kant naar beneden in de pan. Verdeel de tomatensaus en de champignons over de boterhammen. Snijd de kaas in repen en leg ze op de champignons. Strooi de pizzakruiden erover. Laat de panpizza, met een deksel op de pan, in 10 minuten heet worden.