Paul Zwart wint titel Chef of the Year

26 november 2013
Paul Zwart  wint titel Chef of the Year

Paul Zwart heeft de Young Euro-Toques Chef of the Year Award 2013 tijdens de beurs Gastronomie in Utrecht gewonnen. De chef-kok van de Oude Clipper in Alkmaar streed samen
met Raymond Plat (Bord'eau in Amsterdam) en Daniël Wessel (de Koolkamer in Noord Scharwoude) om de prijs.

*De wedstrijd*
De deelnemers moesten een driegangenmenu koken in drie uur. De opdracht was iets smakelijks te bereiden met de producten die de deelnemers in de black box vonden. Ook mochten zij boodschappen doen bij een standhouder op de beurs. Er werd mede beoordeeld op presentatie van de gerechten en ook daarin was de variatie bij de deelnemers goed te zien. De jury bestond uit Alain Alders als voorzitter, Pim Veen (winnaar 2012) en Gerard Walters (Bestuurslid Euro-Toques).

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws