De geur van suikerspinnen, uitzicht op het reuzenrad en culinair dineren op hoog niveau. Voor de tweede keer organiseert horecagroep Bonheur, tijdens de Tilburgse kermis, een pop-up
restaurant. Het restaurant heeft de naam HOOGGAATIE eten & drinken.
*Tilburgse lekkernijen*
Op de hoogste etage van het Stadhuis in Tilburg ontvangt de horecagroep haar gasten. Van 19 juli tot en met 28 juli kunnen liefhebbers van de kermis buiten dineren met een bijzonder uitzicht op de attracties en de stad Tilburg. Bonheur serveert een driegangenmenu van 35 euro per gast. Tilburgse elementen en kermislekkernijen worden op verrassende wijze verwerkt in de gerechten. Per avond kunnen maximaal 45 gasten het diner op hoogte beleven. Nieuw is dit jaar de mogelijkheid om te lunchen op 21 juli.
~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl
Bonheur knipoogt naar Tilburge kermis
19 juli 2013