Restaurant Raymaert uit Helmond is verkocht. Eigenaren Richard van de Walle en Anne van Schip doen het restaurant aan de Mierloseweg van de hand. Per 1 juli nemen chef-kok Djailany van de Laarschot en zijn vrouw Kim het stokje over. Als afscheid serveert de Raymaert in de maand juni nog een bijzonder menu. Daarna gaat het restaurant korte tijd dicht, om bij heropening verder te gaan onder een nieuwe naam.
In het 26-jarig bestaan is Restaurant Raymaert uitgegroeid tot een gevestigde culinaire naam in Helmond en omgeving. Na een succesvolle periode van tien jaar aan het roer, hebben gastheer Richard en gastvrouw Anne besloten dat het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging. Maar niet zonder afscheid te nemen van hun gasten. Daarom serveren zij tot en met 1 juli een bijzonder menu: Au revoir Raymaert. "Daarin presenteren we gerechten met kwaliteitsproducten, samen met een bruisend aperitief", vertelt Richard. "Op deze manier willen wij onze gasten nog één keer van de Raymaert laten genieten."
Nieuwe naam, zelfde kwaliteit
Met Djailany en Kim als nieuwe eigenaren gaat het restaurant verder onder een andere naam, maar deze blijft nog even geheim. Djailany vertelt dat niet alles verandert. “We willen graag de hoge kwaliteit en de kenmerkende sfeer van het restaurant behouden. Het moet dé plek blijven voor een culinair avondje uit in Helmond.” Een droom wordt hiermee werkelijkheid voor Djailany, die eerder bij Raymaert werkte en later bij vermaarde restaurants als De Lindehof en De Blauwe Lotus.