Restaurant De Echoput bestaat 60 jaar. "Peter Klosse":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/peter-klosse-ontkracht-wildfabelen-15972/ volgde zijn vader, Jaap Klosse, op in 1985. Jaap startte zijn avontuur in 1955 en sinds
2015 is Karel Klosse aan het warmlopen om straks het stokje over te nemen.
*Culinaire ontwikkeling van Nederland*
De geschiedenis van deze mooie plek loopt parallel met de culinaire ontwikkeling van ons land. Het gastronomische vijfsterrenhotel startte ooit als theehuis en restaurant. De Echoput is gespecialiseerd in wild. Niet zo vreemd, aangezien de Veluwe als thuisbasis geldt.
*Gastronomische Tijdreis*
Gasten kunnen bij De Echoput een Gastronomische Tijdreis maken en wij mochten als eerste genieten van deze unieke smaakbelevenis, die werd begeleid door een prachtige video, de heerlijkste geuren en subtiele smaakvariaties. De Veluwe kwam veelvuldig terug in het menu. Laat je verrassen door de foto's en misschien wil je het zelf eens meemaken. Bezoek in dat geval de website van "De Echoput.":http://www.echoput.nl/en/
~Thijs Jacobs~
Sensorische gastronomische tijdreis bij De Echoput
29 januari 2016