Strandgasten halen meestal een patatje mayo of een softijs voor de lege maag. Daar gaat strandpaviljoen Day by Day in Scheveningen verandering in brengen. Zij maakt fine dining op het strand mogelijk.
*Dineren op niveau*
Vanaf 8 maart opent het etablissement zijn deuren voor het komende strandseizoen. Eigenaar Guido Venema zag een kans om daarom een nieuw concept in te voeren. Samen met Ruben van Dieten probeert Venema al acht jaar een collaboratie te bewerkstelligen. De chef-kok van Brasserie NL heeft speciaal voor de strandtent een menukaart ontwikkeld.
*Daghap voor tien euro*
Van Dieten wil met dit nieuwe concept inspringen op de eisen die de consument stelt aan het uit eten gaan. Wie het komende seizoen op het strand op zoek is naar goede prijs-kwaliteitverhouding is bij Day by Day aan het juiste adres. Steak en kreeft zullen de boventoon voeren. Maar de daghap voor tien euro is natuurlijk ook verkrijgbaar, aldus de chef.
~Marijn Brok~
Steak en kreeft op het strand
18 februari 2013