Op maandag 19 november vond op het Forteiland IJmuiden het culinaire evenement THE Caviar Event plaats. Onder de genodigden bevonden zich onder andere chef-koks van sterrenrestaurants in Nederland en België.
*Expertise delen*
Prominente gastkoks als Onno Kokmeijer, Jurgen Koens, Roel Gilissen, Jean Jacques Menanteau en de Sterklas van het ROC Amsterdam bereidden hun gerechten met king crab, zalm en kaviaar. De Iraanse zoutmeester en de Noorse producent van king crab waren aanwezig om hun expertise met de gasten te delen.
*Lancering nieuwe lijn*
Tijdens het evenement werd aan culinair Nederland de nieuwe Tjoepy-lijn gepresenteerd, de 10-grams kaviaarverpakking die de horeca in staat stelt om kaviaar gemakkelijker aan haar gasten te verkopen.
*Introductie Caviar club*
Tevens vond de officiële lancering plaats van de Caviar club, een businessclub die de leden de gelegenheid geeft tot netwerken. Het lidmaatschap biedt ook toegang tot een aantal besloten culinaire avonden en voordelen bij het kopen van kaviaar.
*Op de foto:* Hossein Akef van Persian Caviar tijdens de opening van het event
Foto: Moudy de Jong
~Frank Lindner~
Sterrenregen bij THE Caviar Event
22 november 2012