Het snelgroeiende bedrijf Sushi Daily opent 17 mei haar 500ste Kiosk in supermarktketen Conad in Turijn, Italië. Ook drie andere
Europese landen krijgen later dit jaar een vestiging.
*Europees marktleider*
Zes jaar geleden merkte Kelly Choi, nu moeder van de Sushi Daily familie, dat kwaliteitssushi alleen in restaurants te verkrijgen was. Daarom ging zij in 2010 de uitdaging aan om de kwalitatief hoogstaande Sushi naar de supermarkt te brengen. Het idee van Sushi Daily was geboren en inmiddels is het uitgegroeid tot Europees marktleider in het exploiteren van Sushi Kiosken. "Continue zijn we aan het onderzoeken waar en of we gaan uitbreiden. Sushi Daily streeft ernaar om innovatief te zijn, bijvoorbeeld door middel van assortimentsuitbreiding. In Europa hebben wij een basisassortiment waarbij wij per land nog eigen recepturen toevoegen", aldus Manuel Van Engelen, Country Manager Nederland.
*Verse en duurzame producten*
Sushi Daily maakt uitsluitend gebruik van duurzame producten, die dagelijks vers aangeleverd worden. Ook wordt er scherp gelet op de kwaliteit van de avocado's en andere snel te bederven groenten. De vis is daarnaast MSC en ASC gecertificeerd; de vertrouwde en erkende indicator van duurzaam gevangen vis. De zalm is bijvoorbeeld gekweekt en de tonijn is met lijnvissen gevangen.
*Sushi Meesters*
Elke Sushi Daily kiosk wordt vertegenwoordigd door sushi Meesters. Zij krijgen een langdurige training waarbij alle facetten van het maken van sushi aan de orde komen: het fileren van de vis, op de juiste manier bereiden van de rijst, het rollen van de sushi, maar net zo belangrijk: het contact met de klant. "De uitstraling van Sushi Daily naar buiten toe is belangrijk, want wij staan voor gezond eten, familie en vrienden, delen is genieten en samenzijn maakt een gelukkiger leven en dat brengen wij graag op de klant over", aldus Manuel Van Engelen.
~Christel Tuin~
Sushi daily opent 500e kiosk
3 mei 2016