Na jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende restaurants, besloten Marcel den Heijer en Jolinde Doeve hun droom waar
te maken: het openen van een eigen restaurant. De deuren van hun restaurant in het oude Regthuys van Abcoude zijn inmiddels geopend.
*Recht uit de streek*
"Restaurant Rechtstreeks":http://www.restaurantrechtstreeks.nl/ gaat werken met verse streekproducten die te krom, te klein, te weinig of juist teveel zijn. Gebaseerd op en geïnspireerd door deze producten zal chef Marcel iedere dag een nieuw en wisselend menu creëren. Op deze manier wilt het jonge stel gasten verrassen met kwalitatief hoogstaande gerechten, terwijl ze tegelijkertijd ook een steentje bijdragen aan het terugdringen van de voedselverspilling.
ÂUit eten gaan hoort een beleving te zijn, juist daarom vinden wij het leuk om onze gasten keer op keer te verrassen met een nieuwe Bourgondische belevingÂ, aldus Jolinde die de rol van gastvrouw en manager op zich zal nemen.
Te krom, te klein, te weinig geen probleem voor restaurant Rechtstreeks
7 maart 2014