Het InterContinental Amstel Hotel heeft de European Culinary Trophy Award 2013 gewonnen. Tijdens de wedstrijd moest een driegangendiner worden bereid. De gerechten werden ter plekke bedacht.
*Duif met mango*
Het team, bestaande uit Raymond Vennemans, Lisa Bosma, Kirsten van Steekelenburg en Jasper Blanke (op de foto vlnr), heeft de award in de wacht gesleept met een voorgerecht van coquille, een hoofdgerecht met duif en mango, en een chocoladedessert.
*Jury*
De wedstrijd vond plaats in de Kookfabriek in Amsterdam. Het diner werd gepresenteerd aan een zeer vakkundige jury die onder andere bestond uit chef-kok Onno Kokmeijer en Peter Bakker. Er werd tijdens de beoordeling vooral gelet op wijnkeuze, presentatie en gastheerschap van de teams.
In 2012 won het team van het "Crowne Plaza Amsterdam Schiphol de award":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/the-lobby-wint-culinary-award/.
~Frank Lindner~
Team Amstel Hotel wint kookwedstrijd
28 januari 2013