Het begrip duurzame voeding wordt vaak genoemd en ook steeds meer restaurants zeggen duurzaam te werken. Maar wat is duurzaam ondernemen in de restaurantsector nu eigenlijk?
*Organisatie*
De sector restaurants van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert op donderdag 28 juni samen met de Academie voor Gastronomie en MVO Nederland een "themamiddag":https://www.khn.nl/web/restaurants/artikel/-/asset_publisher/Io53/content/themadag-duurzame-voeding-28-juni/10156?redirect=https://www.khn.nl/web/restaurants/home%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_7qH5%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p rond duurzame voeding in restaurants bij De Echoput vlakbij Apeldoorn.
*Wat is duurzaam?*
Onder de vakkundige leiding van dagvoorzitter Antoinet van Helvoirt-Looman laten vier sprekers u aan de hand van heldere voorbeelden zien wat het thema nu eigenlijk inhoudt.
*Sprekers*
De sprekers zijn: Glenn van den Burg (MVO Nederland), Iens Boswijk (IENS Independent Index), Rick van Baaren (Radboud Universiteit Nijmegen), en Peter Klosse (restaurateur en professor gastronomie).
*Aanmelden*
Via dit "antwoordformulier":http://www.khn.nl/themadag kunt zich aanmelden voor deze bijzondere themadag. U kunt hier ook aangeven of u gebruik wilt maken van de pendeldienst die vanaf het kantoor van KHN in Woerden naar Apeldoorn rijdt.
~Frank Lindner~
Themadag over duurzame restaurants
21 juni 2012