Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een nieuw menuconcept geïntroduceerd: het Valuasmenu, een flexibel menu van drie tot negen gangen, waarvan de gerechten afzonderlijk te bestellen zijn voor
 15,- per gerecht.
*Veranderende gastbehoefte*
Met het Valuasmenu kan de gast zelf zijn menu samenstellen, van een driegangenlunch tot een avondvullend diner. Met dit menu speelt Valuas in op de veranderde gastbehoefte. Meestergastheer en sommelier Marcel Swaghoven: "Met het Valuasmenu kan de gast zelf zijn menu samenstellen, variërend van een driegangenlunch tot een avondvullend diner. Met dit menu spelen we in op de veranderde gastbehoefte. Mensen willen niet altijd meer avondvullend zes gangen eten, maar ook wel eens drie gangen eten en niet te laat thuis zijn Âs avonds. Met het Valuasmenu laten we de klassieke voor- tussen- en hoofdgerechtvorm los en kan de gast die gerechten kiezen die hij het meest aantrekkelijk vindt. Het Valuasmenu voeren we naast de à la carte kaart, waarop signatuurgerechten en Valuasklassiekers staan."
"*Meer lezen over Valuas? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=valuas&x=zoeken
~Christel Tuin~
Valuas introduceert nieuw menuconcept
27 augustus 2014