Kevin Mewe (links op de foto) is de nieuwe chef-kok van restaurant Bentinck - onderdeel van Swijnenburg - in Amerongen. Daarmee volgt hij Frank B...
Frank Bakkenes is de nieuwe chef-kok van restaurant Bentinck in Amerongen. Daarmee volgt hij Tommy Janssen op die de afgelopen drie jaar met veel ambi...
Zwarte Cross combineert culinaire wereldklasse met de efficiëntie van fastfood in de nieuwe sterrenautomatiek ‘Le Clique Claque’. Met...
Tante Kee in Kaag is met een Bib Gourmand opgenomen in de gids voor 2019, die donderdag 8 november is gepresenteerd. Michelin kent deze onderscheiding...
Restaurant Bentinck in Amerongen heeft Frank Bakkenes aangesteld als nieuwe sous-chef. Frank Bakkenes komt over van sterrenrestaurant De Vrienden van...
Tante Kee op Kaageiland is maandag 27 november door restaurantvereniging JRE Nederland uitgroepen tot ‘Restaurant van het Jaar’. De bijzon...
De verbouwing duurde ruim drie maanden, maar begin april zijn de deuren van Tante Kee in Kaag weer geopend. Eigenaren Kim Edwards en Raymond Reeb hebb...
Nederlandse restaurants hebben succes geboekt tijdens het internationaal congres van Jeune Restaurateur. Zowel Laurent Smallegange van Restaurant...
Op Maandag 6 maart was de voorronde van de jaarlijkse vakwedstrijd voor gastronomische- en gastvrijheidstalenten van Talent van de Toekomst op 10 apri...
JRE Nederland begint 2017 met zes nieuwe leden. De restaurants De Ertepeller in Papendrecht, De Loohoeve in Schoonloo, De Rozario in Helmond, De Witte...
De Beejekurf heeft een nieuwe wind in huis gehaald met de komst van Ivo van der Wijst en Miranda Cox. Van der Wijst wordt toegevoegd aan het keukentea...
De bij JRE Nederland aangesloten restaurants hebben zaterdag 2 juli met een guerrilla-achtige actie laten zien dat lunchen of dineren op niveau allesb...
Ruben van Dieten van Brasserie NL in Leidschendam heeft maandag 23 mei een bijzonder diner geserveerd, dat in het teken stond van het combineren van...
Restaurantvereniging JRE heeft vier nieuwe leden. Dit zijn De Fuik uit Aalst, Sems uit Leeuwarden, De Beejekurf uit Venray en De Kloostergang uit Zen...
Rik Jansma, patron-cuisinier van restaurant Basiliek in Harderwijk, is de nieuwe voorzitter van Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland. Jansma neemt...
Lex Gasseling van Restaurant Fris in Haarlem, tevens voorzitter van JRE Nederland, is de nieuwe roerganger van de G7, een overkoepelende organisatie v...
Leon Mazairac, chef-kok van restaurant "Podium":http://culinairpodium.nl/ in Utrecht, krijgt versterking in zijn keuken. Jeroen de Zeeuw wordt de rech...
Vanaf 1 januari 2012 wappert de Jeunes Restaurateurs dÂEurope vlag bij vijf nieuwe enthousiaste leden. Voorzitter Lex Gasseling laat weten zeer verhe...
Jeroen de Zeeuw, sinds 1 juni 2010 sous chef bij Restaurant Fris in Haarlem, krijgt vanaf 1 mei 2011 de leiding over de keuken. Jeroen, heeft in het v...