Axel Rosier gaat vanaf 1 november als maître sommelier aan de slag bij restaurant Crème Crue in Rijswijk. Rosier werkte in het verleden voor onder andere
Savarin in Rijswijk en De Nederlanden in Vreeland. Afgelopen jaar was hij actief bij House of Caviar and Fine Food Boutique in Den Haag.
*Op naar de top*
Het team van restaurant Crème Crue in Rijswijk ontwikkelt zichzelf continu en heeft zich tot doel gesteld om zich in de top van de Nederlandse gastronomie te vestigen. Er wordt vol spanning uitgekeken naar de beoordelingen in de culinaire gidsen die komende periode gaan uitkomen.
Met de komst van Rosier is weer een stap in de goede richting gezet. Hij is de opvolger van Christiaan Spoel die naar Hotel Corona in Den Haag is vertrokken.
*Veel potentie*
Patron Cuisinier Patrick Kelder is erg blij met de aanstelling van Rosier. "Axel is vanaf het eerste moment al zeer enthousiast en biedt een groot potentieel voor ons restaurant. Hij heeft al eens eerder op deze locatie aan het roer gestaan en was toen al verliefd op het pand."
*Gast van begin tot eind in de watten*
"Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan bij Crème Crue. Ik ga met een goed gevoel weg bij House of Caviar and Fine Food Boutique. Mijn hart ligt bij het geheel verwennen van de gast van A tot Z, iets wat één van de belangrijkste aspecten bij Crème Crue is. Ik zie het als een uitdaging om, samen met het zeer gemotiveerde team de gasten te laten genieten."
~Frank Lindner~
Rosier maître sommelier bij Crème Crue
21 oktober 2011