De acht deelnemers, die op 9 januari 2019 met elkaar concurreren tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Jonge Koks t/m 25 jaar, zijn bekend.
Deze culinaire wedstrijd voor jonge food professionals, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam.
Gedurende de succesvolle editie van het NK Jonge Koks begin van dit jaar was het Sebastiaan Schreuder die er met de titel van beste ‘Jonge Kok’ vandoor ging.
Welk talent zal aankomend jaar de meest indrukwekkende kookkunsten laten zien en met deze eer strijken? De deelnemers die daarvoor in aanmerking komen, zijn:
- Lars van Wijk van QO Amsterdam
- Ralph Benneker van De Bloemenbeek*
- Rody Ponne van Ciel Bleu**
- Maurits van der Hoeven van de Horeca Academie
- Damian Moes van Kasteel De Vanenburg
- Jara Beerling van de Horeca Academie
- Jeroen van de Steeg van Het Roode Koper*
- Nina Graver van Restaurant de Echoput