Deze bezorgrestaurants zijn de beste van Nederland volgens Thuisbezorgd

Auteur: Redactie
Awards 5 maart 2024
Deze bezorgrestaurants zijn de beste van Nederland volgens Thuisbezorgd Groepsfoto met de awardwinnaars

Thuisbezorgd.nl reikt naar jaarlijkse gewoonte de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Een recordaantal van 105.000 Nederlandse eetliefhebbers bracht een stem uit op hun favoriete bezorgrestaurant van 2023. Dit maakte Thuisbezorgd.nl maandag bekend tijdens de awardshow in de A'DAM Toren waar voor het tiende jaar op rij de best gewaardeerde restaurants werden uitgeroepen.

Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Vegetarisch restaurant FLFL uit Groningen werd bekroond tot Beste Veggie Bezorgrestaurant van Nederland, vanwege hun grote aanbod in vega en vegan eten én smaakvolle en gezonde menu. De prijs voor Jonge Ondernemer werd uitgereikt aan Burrito Brothers uit Leeuwarden waar de succesvolle ondernemer Rick Benjamins (27) aan het roer staat.

Publieksprijzen uitgereikt door London Loy

Onder leiding van chef London Loy werden in totaal vijftien awards uitgereikt aan restaurants die uitblinken binnen hun specialiteit. Zo ontving Snoei uit Rotterdam de Best Healthy Award en kreeg Eetwinkel Verzot uit Tilburg de titel voor het restaurant met de Beste Lunch. Het Beste Ontbijt, een gloednieuwe categorie, bestel je volgens eetliefhebbers bij Simit and Cheese in Rotterdam. Kiprestaurant The Flying Chicken uit Uithoorn mag zichzelf de Beste Nieuwkomer van 2023 noemen. 

Thuisbezorgd.nl bekroonde in totaal veertig bezorgrestaurants in steden door heel Nederland en vijftien awards gingen naar restaurants die uitblinken binnen hun categorie. Een aantal winnaars van deze speciale categorieën zijn:

• Beste Veggie - FLFL uit Groningen
• Beste Gamechanger - Naansense uit Rotterdam
• Beste Avondsnack - Shoarma Brothers uit Groningen
• Beste Aziatische restaurant - China Dragon uit Utrecht
• Beste Burgerrestaurant - Burger & Greekpoint uit Vlaardingen

Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl: "Met ons platform helpen we al onze partners - groot en klein - om een grotere en bredere doelgroep te bereiken en hun bedrijf te laten groeien. Met de Thuisbezorgd.nl Awards zetten we onze partners in het zonnetje en laten we zien dat hun inzet beloond wordt. Het enorme aantal stemmen geeft aan dat hun harde werk ook door consumenten gezien en gewaardeerd wordt."

Winnaars per stad en categorie

De lokale winnaars in veertig Nederlandse steden en vijftien speciale categorieën zijn te vinden op de website van de Thuisbezorgd.nl Awards 2023.

Fotocredits: Fitchd

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief

Overig nieuws