Dinner in the Sky naar Zutphen

Auteur: Redactie
Gastronomie 28 september 2022
Dinner in the Sky naar Zutphen

Tijdens het Hanzejaar 2023 genieten bezoekers 50 meter zwevend boven de oude Hanzestad van bijzondere gerechten, mooie wijnen en spectaculaire uitzichten. De locatie voor Dinner In The Sky Zutphen is het ’s Gravenhof.

Speciaal voor Dinner In The Sky Zutphen heeft de organisatie een unieke samenwerking gerealiseerd tussen twee sterrenchefs: Niels van Dooijeweert, chef-kok van het Broederen klooster in Zutphen en de 2e chef is Zutphenaar Peter Gast, in Zutphen bekend als de chef van voormalig sterrenrestaurant ’t Schulten Hues en tegenwoordig de chef van restaurant Graphite (1 Michelinster) in Amsterdam. Het wordt letterlijk en figuurlijk dineren op hoog niveau.

Wat men kan verwachten 

De beleving begint al een uur voor de vlucht met een uitgebreide ontvangst door een hostesses met bubbles & bites. “Zodra je hebt plaatsgenomen in ons ‘vliegende’ restaurant zul je merken dat het je aan niets ontbreekt; na een spannende countdown “lift” brengt onze speciale kraan je met je partner, familie of zakelijk gezelschap naar spectaculaire hoogte en gaat je life cooking experience in the Sky echt beginnen. Onze dj zorgt voor  de muzikale sfeer, de sommelier voorziet je van de mooiste wijnen en onze sterrenchefs brengen je tot een culinair hoogtepunt. Kortom, onze gehele crew zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Dus ‘sit back and enjoy your flight”, meldt de organisatie over de ervaring.

Tijdens dit event kunnen gasten genieten van een high wine met fingerfood, een driegangenlunch of een viergangendiner op grote hoogte. Men boekt altijd voor een volledig all-inclusive arrangement. Dit is inclusief ontvangst, een uur voor de vlucht, met bubbles & bites, vervolgens volgt de vlucht en daarna wordt het afgesloten met een halfuur nagenieten onder het genot van een "after-landingsborrel"

Tarieven

Tarieven per stoel:

High Wine     

€ 135,00

Lunch

€ 195,00

Diner

€ 260,00

Tarieven zijn inclusief BTW

Tarieven per hele vlucht (22 stoelen)

High Wine     

€ 2.835,00

Lunch

€ 4.095,00

Diner

€ 5.460,00

Tarieven zijn inclusief BTW

Tarieven en Branding voor exposure:

Hoofdsteunhoesjes met logo voor en achter     

€ 1320,00 per 22 stuks

Banner onder het platform

€ 1.250,00

Dranghekbanners

€ 250,00 per stuk

Aftermovie

€ 950,00

Tarieven zijn vermeld exclusief BTW

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

Overig nieuws