Het Kika-Diner, georganiseerd door Foodclub, haalde gisteravond Â12.518,- op ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij. Zes
chefs met in totaal vijf Michelinsterren verzorgden samen met leerlingen van het Zadkine Horeca een 6-gangendiner. Wijnkoperij de Gouden Ton Rotterdam heeft deze avond alle wijn en champagne gesponsord.
~Foto: David van Panhuys (op podium) met alle chefs van het KiKa-Diner. Fotograaf: Otto Aalbersberg.~
*Bieden op 10-gangen diner*
De 150 gasten konden na het diner bieden op verschillende items bij de veiling zoals een 10-gangendiner voor twee personen bij restaurant Niven, een overnachting voor vier personen bij Carlton Beach Hotel en een thuis-BBQ voor 6 personen verzorgd door Mark Vaessen en David van Panhuys van The Harbour Club Kitchen.
*De chefs*
De volgende chef-koks hebben samen met leerlingen van Zadkine Horeca het 6-gangendiner bereid:
1. René Tichelaar van De Gieser Wildeman  1 Michelinster
2. Fred Mustert van Restaurant Fred  2 Michelinsterren
3. Gert Blom van Restaurant Amarone  1 Michelinster
4. Mark Vaessen van The Harbour Club Kitchen
5. Wim Serverein van Wereldmuseum  1 Michelinster
6. Antoine Schweig van de Prins van Terbregge
Het bestuur van Foodclub, één van de initiatiefnemers van het KiKa-Diner 2016: "Wij zijn er trots op wat wij met deze avond voor Stichting Kinderen Kankervrij hebben opgehaald. De chefs hebben samen met de leerlingen van het Zadkine Horeca voor een fantastisch diner gezorgd!"
~Christel Tuin~
Foodclub haalt ruimt 12.000 euro op voor KiKa
15 maart 2016