Frank Bosmans heropent Bagels & Beans in Rotterdam

Auteur: Redactie
Franchiseketen Opening 14 november 2025
Frank Bosmans heropent Bagels & Beans in Rotterdam

Sommige dromen vragen gewoon om actie. En dat is precies wat Frank Bosmans (50) deed. Op zaterdag 15 november heropent hij Bagels & Beans aan het Schouwburgplein in Rotterdam.  Voor Bosmans voelt deze stap als een blend van alles waar hij van houdt: contact met mensen, handen uit de mouwen en goede koffie. 

Na jarenlange ervaring in de retail en als zelfstandig ondernemer voelde Bosmans vorig jaar dat het tijd was voor iets nieuws. “Ik ontdekte dat ik het meest energie krijg van écht contact met mensen en iets met mijn handen doen”, vertelt hij. “Een eigen Bagels & Beans runnen voelt daarom als een logische volgende stap. Hier kan ik mijn passie voor gastvrijheid en ondernemerschap perfect kwijt.”

Een goed gevoel   

De keuze voor Bagels & Beans kwam vanzelf. “Ik kwam er al graag, voor de koffie en de relaxte sfeer”, vertelt Frank. “Toen ik hoorde dat de vestiging aan het Schouwburgplein een nieuwe ondernemer zocht, wist ik meteen: hier moet ik voor gaan! Met mijn twee meter lengte passen de hoge plafonds en grote ruimte goed bij me. En daarnaast zorgen de grote ramen voor veel licht en een open sfeer. Hier zag ik mezelf wel staan als gastheer.”

Een duik in de wereld van de bagel  

Zo gezegd, zo gedaan. Frank zette de eerste stap naar een eigen Bagels & Beans. De weg naar hiernaartoe vroeg wel wat voorbereiding. “Er komt veel kijken bij het starten van een zaak. Gelukkig hoefde ik niet alles zelf te bedenken en kreeg ik veel ondersteuning met zaken als administratie, recepten en trainingen. Dat scheelt enorm. Zo kan ik me concentreren op wat ik het liefst doe: gasten ontvangen en zorgen dat ze uiteindelijk met een goed gevoel de deur uitgaan.”  

Frisse energie  

De vestiging krijgt binnenkort een kleine refresh. “De zaak blijft uiteraard die fijne en warme uitstraling behouden, maar wordt in een fris jasje gestoken met nieuwe kleuren op de muur en een geheel nieuwe vloer. Een plek waarin iedereen zich thuis voelt.” 

 

Frank kijkt uit naar de heropening en het samenwerken met zijn team. “Hard werken én samen plezier maken, dat vind ik belangrijk. Want als de sfeer goed is, merk je dat als gast ook meteen. Dat is waar ik voor ga!”  

Na jaren van leren, bouwen en doorgaan voelt dit avontuur als een nieuwe start. “Alles wat ik tot nu toe heb gedaan komt hier samen, aan het Schouwburgplein, met een kop goede koffie binnen handbereik. De deur staat open, loop gewoon eens binnen.”

Overig nieuws