Ahoy Rotterdam opende gisteren haar deuren voor Gastvrij Rotterdam, dat drie dagen lang dé plek voor horeca-professionals is. Hierbij
geven wij je een sfeerimpressie van dag één.

*De Makro-mannen zijn er klaar voor!*


*Het Nederlands Patisserie Team presenteert 'Dessert op het bord'*

*Er worden kleurige cocktails gemaakt*
*Het publiek bij de Nederlandse finale van Bocuse d'Or kijkt vol spanning toe hoe de finalisten strijden om een ticket naar de Europese finale in Boedapest*

*Arie Kuijt geeft een demonstratie vis fileren*

*Tijdens de foodpairing met koffie en thee laat barista/koffie- en theetrainer Frans Taapken zien hoe je thee kunt combineren met een hartig borrelplankje*

*De jury van Bocuse d'Or Nederland proeft de gerechten van de finalisten*

*Restaurant de Oranjerie in Barneveld wint de Keltum Restaurantprijs 2015*
~Mirte Bouman~
Gastvrij Rotterdam in beeld
22 september 2015