Restaurant Madestein heeft een nieuwe chefkok aangetrokken: Greg Amse, onder meer bekend van kookstudio Umami en restaurant Koesveld. Amse
heeft de culinaire kaart van Madestein een metamorfose gegeven, hetgeen heeft geresulteerd in een mooie mix van klassiekers zoals vleesspecialiteit ÂShot of the DayÂ, coquilles en huisgedraaide steak tartare gecombineerd met seizoensgebonden gerechten. Amse staat bekend om zijn visie over eten waarbij dagverse ingrediënten de hoofdrol spelen in gerechten.
*Koesveld*
ÂNa mijn koksopleiding, heb ik op mijn zeventiende restaurant Koesveld overgenomen dat behoorde tot de top 500 restaurants van Nederland. Na deze ervaringen als ondernemer, heb ik mijn eigen kookstudio in Den Haag opgericht onder de naam Umami. Ik werk graag met pure, eerlijke producten waarbij de smaken van ingrediënten de hoofdrol spelen in een gerecht. In de basis ben ik georiënteerd op de klassieke Franse keuken, maar wel op een vernieuwende en hippe manier. Restaurant Madestein had al diverse mooie klassiekers op de kaart staan. Ik heb enkele nieuwe specials aan de kaart toegevoegd zoals vleesspecialiteiten uit de Mibrasa houtskooloven, die bekend staat om de juiste garing van vlees in combinatie met hoogwaardige houtskool dat zorgt voor een mooie mix in smaak, textuur en geur, aldus chefkok Greg Amse.
*Over Madestein Restaurant & Events*
Madestein Restaurant & Events is al meer dan 30 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Het restaurant staat bekend om haar mooie ligging direct aan het water in recreatiegebied Madestein. Naast het à la carte restaurant, is Madestein de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, bruiloften, vergaderingen, recepties en besloten bijeenkomsten. Madestein is tevens aangemerkt als een officiële trouwlocatie waardoor hier ook huwelijksplechtigheden kunnen worden voltrokken. Het voorjaar en de zomer staan in het teken van watersport en recreatie op het naastgelegen meer. Voor meer informatie: www.madestein.nl
Greg Amse nieuwe chefkok Madestein
18 februari 2015