Keltum restaurantprijs: 3 genomineerden

27 juli 2015
Keltum restaurantprijs: 3 genomineerden

Restaurant Zilt en Zoet uit Maartensdijk, restaurant de Oranjerie uit Barneveld en Restaurant Basaal uit Den Haag zijn de drie genomineerden
voor de "Keltum Resturantprijs 2015.":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/het-ambacht-heerenveen-wint-keltum-restaurantprijs-19685/ Op maandag 21 september reikt Ted Janssen, voorzitter van het bestuur van Euro-Toques, de Keltum Restaurantprijs 2015 uit op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam.

~Foto: Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland, overhandigde vorig jaar aan Henk Markus van Restaurant Het Ambacht uit Heerenveen de Keltum Restaurantprijs 2014~

*Jury*
Door de jury wordt er kritisch gekeken naar de naleving van de Code van Eer, het uitdragen van de Euro-Toques doelstellingen, de puurheid van de keuken en het culinaire niveau van het restaurant. De winnaar ontvangt van Keltum een prachtige wisseltrofee en een 90-delige bestekcassette van het model 'Prinses'. Verder ontvangt de winnaar een cheque van € 750,00 van Hanos-ISPC, een cheque van € 750,00 van de Van Drie Group, een beschilderd porseleinen herinneringsbord van Villeroy & Boch en het Fissler Bionic koksmes met diamantcoating t.w.v. €399,- van Fissler-horeca-pannen.nl De andere genomineerden ontvangen een cheque van € 250,00 van Hanos-ISPC.



Overig nieuws