Op vrijdag 28 augustus ontvangt SVH Meesterkok Cees Helder een officiële Horeca-Heldenspeld uit handen van SVH Meesterkok Mario Ridder. Volgens Ridder stond Cees Helder aan de basis van een stijl die hij nu binnen Restaurant De Zwethheul doorvoert en verder ontwikkeld. De twee grootheden hebben negen jaar samengewerkt in de keuken van Restaurant Parkheuvel waar Ridder souschef was. Wat Ridder van Helder geleerd heeft: Âsowieso zorgen dat je er altijd zelf bent, je moet tussen de medewerkers staan en ze vertrouwen geven. Daarnaast is Cees Helder kritisch en strikt, wat niet goed is gaat niet door."
De huldiging vindt 's middags plaats in de Âterrastent van De Zwethheul tijdens het culinaire evenement Heerlijk Rotterdam.
~De RestaurantKrant, Frank Lindner~
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/mario-ridder-eert-cees-helder/
Mario Ridder eert Cees Helder
27 augustus 2009