Restaurant Purple in het Bel Air Hotel in Den Haag valt voortaan onder de scepter van chef-kok Mike Meijer. Meijer werd onlangs in deze positie aangesteld. Hij begon zijn carrière meer dan twintig jaar geleden als chef de partie op de Holland America Line.
*Geen onbekende*
Het Haagse hotelwezen is Meijer niet vreemd. De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als chef-kok bij het Grand Winston Hotel in Rijswijk en het Corona Hotel te Den Haag. Bij het Haagse Bel Air Hotel heeft hij de leiding over de keuken van het trendy Restaurant Purple.
*Klassiek en eigentijds*
Bij Restaurant Purple in het hotel kan zowel van een lunch als een diner worden genoten. Het menu is veelzijdig en verrassend. De klassieke clubsandwich en een coquille met rode en gele bieten staan beiden op de kaart. Voor wie binnen een bepaald tijdsbestek wil lunchen, biedt Purple de tweegangen Express Lunch; dagelijks wisselend en binnen een uur geserveerd.
~Frank Lindner~
Mike Meijer nieuwe chef restaurant Purple
23 mei 2011