Restaurant inTenz van Tom Boere stopt

18 oktober 2013
Restaurant inTenz van Tom Boere stopt

Sinds 15 oktober is restaurant inTenz in Rijnsaterwoude gestopt. Eigenaar Tom Boere geeft op de website aan dat het te moeilijk was om het hoofd boven water te houden en aan de verplichtingen te voldoen.
Het restaurant opende op in augustus 2006. Boere liet zich inspireren door het seizoen en de dagelijkse aanvoer van verse ingrediënten.

*Ervaring en beloning*
Boere heeft na zijn opleiding aan de François Vatelschool in Den Haag als leerling onder chef-koks gewerkt bij onder meer de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in ’s-Hertogenbosch en La Truffe Noir in Brussel. Sinds november 2009 is restaurant inTenz door Michelin bekroond met een Bib Gourmand, wat staat voor eten voor een uitstekende prijs/kwaliteit. GaultMillau heeft het restaurant met veertien punten beloond.

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws