Onlangs is De Pier in Scheveningen met restaurant ZILT een nieuw horecaconcept rijker. Het restaurant met rondom uitzicht over zee en boulevard voert een uitgebreide kaart waarbij gasten een eigen drie gangendiner kunnen samenstellen. Met een ruime keuze aan diverse streek- en seizoensproducten is de kaart veelzijdig en toegankelijk voor iedereen. Signature dishes van de chef zijn: gerookte zalmtartaar, pekingeend, maar ook het welbekende twaalfuurtje is favoriet. In het panoramisch restaurant met open keuken zijn alle ingrediënten aanwezig om 260 gasten culinair in de watten te leggen.
De Pier in Scheveningen is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. In november 2016 voegde De Pier daar nog eens vijf luxueuze hotelsuites aan toe. Op De Pier zijn het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is daarnaast zeer in trek als evenementenlocatie voor congressen, seminars en (bedrijfs)feesten.