Ruud Visser is aangesteld als nieuwe executive chef van Hilton The Hague. Ruud Visser heeft de afgelopen 6 jaar gewerkt als
executive chef bij Koninklijk Theater Carré waar hij onder meer succesvol het traject heeft geleid in de transitie om het horecagedeelte geheel in eigen beheer te nemen.
*Ambitieuze vakman*
Sjoerd Sybesma, Hotel Manager Hilton The Hague over Visser: ÂMet Ruud halen wij een ambitieuze vakman binnen die het Food & Beverage concept een nieuwe impuls zal geven. Met zijn visie en ervaringen vanuit Koninklijk Theater Carré zal hij een originele invulling gaan geven aan onze meeting breaks. Ruud zal zich direct gaan inzetten om zijn eigen visie te verwerken in het nieuwe concept van Restaurant Pearl, dat in het vierde kwartaal geïntroduceerd gaat worden. In totaal heeft Ruud meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Zo werkte hij in de periode van januari 2006 tot november 2008 als Senior Sous Chef bij Bilderberg Landgoed Lauwswolt, destijds bekroond met een Michelinster.
Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague
22 juli 2015