Altijd al een masterclass willen volgen onder leiding van een SVH Meesterkok? Het is mogelijk op de Horecava. Tijdens de horecavakbeurs van 9 tot en met 12 januari in de RAI in Amsterdam organiseert SVH dagelijks
één of meerdere masterclasses, waarbij het centrale thema No Waste is.
*Meesterlijke bereidingen*
SVH Meesterkoks, zoals bijvoorbeeld Ron Blaauw (restaurant Ron Blaauw), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu in Hotel Okura), Lucas Rive (restaurant De Bokkedoorns) en Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), delen hun vakkennis. Onder leiding van de SVH Meesters bereiden de deelnemers een gerecht op meesterlijk niveau waarbij deelnemers worden uitgedaagd om het gerecht van de SVH Meester zo dicht mogelijk te benaderen.
*Aanmelden*
De Masterclasses vinden plaats in de demokeuken op het XpertPlaza in Hal 9. Kans maken op een plaats in de SVH Masterclass? Stuur een email naar "info@svh.nl":mailto:info@svh.nl onder vermelding van SVH Masterclass. Voor data en tijden kijkt u op "www.svh.nl":http://www.svh.nl.
~Frank Lindner~
SVH geeft workshops 'No Waste'
12 december 2011