De First Class passagiers van Emirates kunnen vanaf nu uitkijken naar het drinken van de Dom Pérignon Vintage 2005 en de Dom Pérignon Vintage Rosé 2003 op
verschillende routes van en naar Dubai. Emirates introduceert voor het eerst ook een bijpassend menu dat ontwikkeld is door een team van culinaire experts samen met tweesterrenchef Pascal Tingaud.
*Champagne met bijpassend menu*
Voor de eerste keer introduceert de luchtvaartmaatschappij een bijpassend menu, bestaande uit zes canapés, waaronder gedroogde eend met saffraan en gepocheerde perzik en tonijn in een jasje van gemengde sesam met wasabi-mayonaise. Joost Heymeijer, senior vicepresident catering bij Emirates, zegt dat er hard aan gewerkt is om een culinaire combinatie te ontwikkelen die goed samengaat met de nieuwe rosé. "De nadruk ligt met name op het ontwikkelen van een unieke ervaring aan boord die onze klanten zullen waarderen en hopelijk tegemoetkomen aan de hoge standaarden die ze van Emirates verwachten", aldus Heymeijer.
Vliegend genieten van tweesterrendiner
30 juli 2015