Je hebt gezocht op: Vincent van der Zalm
15 jaar De RestaurantKrant (2019): Vincent van der Zalm klaar voor eigen onderneming
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...

"Een concept bewaken vergt scherpte"
Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen iden...

Interview: Vincent van der Zalm volgt zijn hart: "Ik onderneem op mijn manier"
Na zeventien jaar in sterrenzaken te hebben gewerkt vond Vincent van der Zalm het tijd: een eigen restaurant. Hij stopte in het voorjaar als Chef de C...

Manouk Wols (Restaurant Dell’arte) wint Young Chef Award 2018
Vijf zelfstandig werkende koks tot 25 jaar streden woensdag op Gastvrij Rotterdam om de Euro-Toques Young Chef Award 2018. De deelnemers waren: Jeremy...
Euro-Toques Young Chef Award 2018
De wedstrijd wordt georganiseerd door Euro-Toques Nederland en mede mogelijk gemaakt door Gastvrij Rotterdam. De Young Chef of the Year wordt voor...