De Bierfabriek, het horecaconcept dat als eerste in Nederland een combinatie van bierbrouwerij en restaurant met welbekende taptafels introduceerde, b...
Uit onderzoek van de Nederlandse Brouwers blijkt dat speciaalbier nog altijd stijgt in populariteit. Er lijkt geen einde te komen aan de opmars en het...
De komende maanden staan in het teken van het bockbierseizoen. Nederlands bockbier staat bekend als een zwaarder bier van hoge kwaliteit en de start v...
De toppen van de bomen kleuren donkerrood en het weer begint nu echt te veranderen. Nederland kan zich opmaken voor de warme, robuuste smaak van de he...
Topchef Ricardo van Ede opende gisteren in Amsterdam het eerste tijdelijke bockbierrestaurant van Nederland. Van Ede wilt bockbier meer onder de culin...
Vandaag, op de eerste maandag van oktober, start traditiegetrouw het bockbierseizoen in Nederland. De brouwers in Nederland brouwden dit jaar ruim 12...
De op 25 juni gelanceerde Nationale Bierbank in Fort bij Spijkerboor, een fort van de Stelling van Amsterdam, is een groot succes. 3.500 bieren lig...