Top-patissiers Jurgen Koens en Tom van Woerkum gaan op 7 januari 2019 van start met hun pastryschool040. Door de vele aanvragen en verzoeken of z...
Het dessert is een vast onderdeel van de menukaart, je kunt niet zonder. Toch is het in de realiteit van de drukke restaurantkeuken vaak een ondergesc...
Op de laatste dag van de Horecava in RAI Amsterdam, was het op donderdag 12 januari de beurt aan de koks vanaf 25 jaar om te strijden voor de national...
De gemeente New York heeft gisteren bepaald dat er op het menu van restaurants een speciale waarschuwing moet komen bij producten en gerechten die er...
Op maandag 19 november vond op het Forteiland IJmuiden het culinaire evenement THE Caviar Event plaats. Onder de genodigden bevonden zich onder andere...
Guido Panjer, docent Friesland College en zijn assistent Ton Lamers, werkzaam bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen, nemen op 4 mei deel aan de Gl...
De Belgische horecabonden Horeca Vlaanderen en Horeca Wallonië willen samen met de Boerenbond naar de rechter stappen om meubelketen IKEA aan te klag...
Het tweede GildenEvent was dit jaar weer een groot succes. De organisatie van het jaarlijkse inspiratietheater van het Koksgilde, het Gastvrijheidsgil...